Nieuws

De Kleine Cervantes - Jeugdliteratuurprijs Stad Gent

Genomineerd voor De Kleine Cervantes!

Waw! Ik heb heel leuk nieuws gehad. Veel jeugdliteratuurprijzen telt Vlaanderen niet, maar Gent heeft nog de Kleine Cervantes. En zij hebben Eén is altijd gelijk aan één genomineerd voor hun prijs van 2021. Uitslag volgt eind april… Het wordt een spannende lente!  Lees het nieuws op site van stad Gent.

Genomineerd voor Kinder- & Jeugdjury!

Wat een verrassing, wat een eer! De Kinder- & Jeugdjury Vlaanderen heeft Eén is altijd gelijk aan één geselecteerd voor het leesjaar 2020-2021. Mijn boek is één van de acht genomineerde boeken in de categorie 14+. De uitslag volgt in mei 2021… Super spannend! Lees het nieuws op de kjv site.

Scholenproject

Rond Eén is altijd gelijk aan één loopt een project in het vierde middelbaar. Voor de leerkrachten heb ik een didactische map ontwikkeld samen met Don Bosco Haacht.  Ik kom met plezier in de klas vertellen over het ontstaan van m’n boek en het samenwerken met een uitgeverij. 

Interesse? Contacteer mij.

Luisterboek

Eén is altijd gelijk aan één is nu ook verkrijgbaar als luisterboek bij de luisterpuntbibliotheek. Zo kunnen nog meer mensen genieten van Elia’s verhaal… Kijk of luister maar eens hier!

De Zondag

De Zondag vroeg mij naar mijn tips voor de regio Oost-Brabant. Lees hier alles en ga naar pagina 25!

Stadsmagazine Aarschot

De stad Aarschot heeft een artikel aan mijn boek gewijd. Lees het hier en ga naar pagina 12!

Boekvoorstelling in Aarschot - 20 oktober

Je bent van harte welkom voor mijn boekvoorstelling op 20 oktober 2019 in het Capucienenklooster  (Stadspark 1, Aarschot).

Tijdens de lezing vertel ik alles over het ontstaansproces van het verhaal. Ik geef je meer inzicht in de personages en in mijn motivatie om te schrijven. De namiddag wordt afgesloten met een drankje en de mogelijkheid om je eigen exemplaar aan te kopen en te laten signeren.

De deuren gaan open om 14u30, we starten om 15u00.

Inschrijven kan via bibaarschot@bibliotheekaarschot.be of 016 56 86 05.

Signeersessie op Boekenbeurs - 30 oktober

Op 30 oktober 2019 ben ik op de boekenbeurs in Antwerpen. Ik signeer mijn boek met plezier voor jou tussen 11u en 13u aan de stand van Standaard Uitgeverij.

Graag tot dan!